Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chipping medium'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Reaper Discussion
    • News
    • Reaper General & Faq's
    • Reaper's Product Lines
    • ReaperCon
    • Reaper Virtual Expo
  • Reaper Social
    • Exchanges and Contests
    • Birthdays!
    • Streaming
    • Socializing
  • Painting
    • Show Off: Painting
    • Works in Progress: Painting
    • Tips & Advice: Painting
    • Shutterbug
    • Speed / Army / Tabletop Techniques
  • Sculpting, Conversion, and Terrain
    • Show off: Sculpts, Conversion, Terrain.
    • Works in Progress: Sculpts, Conversion, Terrain.
    • Tips and Advice: Sculpting
    • Tips and Advice: Conversion
    • Tips and Advice: Terrain
    • Tips and Advice: 3-D printing
    • Conversions, Presentation, and Terrain
  • General Discussion
    • General Fantasy
    • General Sci-Fi
    • General Modern / Historical
    • Kickstarter
    • Off-Topic Rampancy
  • The Sandbox
    • The Gathering
    • The Playing
    • Fiction, Poetry, and Other Abuses
  • Reaper Games
    • CAV
    • Warlord

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, A little question. I'm experimenting with Vallejo special effects. In this case Chipping Medium. Here is the thing. I painted old rust. Then rust. Then applied Chipping Medium, let it dry. Then Applied Verdigris, Let it dry. Now I tried to "chip" by using a stiff brush like it is recommended. It doesn't work. I have to use something like a toothpick to scratch the surface, but that chips too much and the bare metal shows. So, any of you had experience with this? What am I doing wrong? Do I have to "chip" while the verdigris is still wet? Do
×
×
  • Create New...