Jump to content

Reaper Online Store Revision


Recommended Posts

  • Super Administrators

Yep. I'm getting ready to burn it down with fire. This version of invision board is apparently slow as heck. I've spent all day trying to tune up the back end just to make the thing run better. It's maddening -- the server isn't under any significant load, yet the forum is dragging and timing out.

 

I'm kicking about some solutions. You guys will figure them out sooner or later. ^_^

  • Like 8
  • Confused 1
  • Sad 3
Link to post
Share on other sites
  • Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • Super Administrators
10 hours ago, Sylverthorne said:

*slides over a mug of hot beverage* Take as long as you need.

 

And thank you for not nuking the whole thing from orbit; we like these forums. ^^;

 

Oh no, not going to nuke the forums. Just evaluating other options than Invision. You know, in my copious amounts of spare time.

  • Like 7
Link to post
Share on other sites
17 hours ago, kit said:

Yep. I'm getting ready to burn it down with fire. This version of invision board is apparently slow as heck. I've spent all day trying to tune up the back end just to make the thing run better. It's maddening -- the server isn't under any significant load, yet the forum is dragging and timing out.

 

I'm kicking about some solutions. You guys will figure them out sooner or later. ^_^

 

Is it only me?

 

I can't upload pics anymore in my WIP, keeps telling me Upload failed.

They are the right size, never had this problem before.

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Glitterwolf said:

 

Is it only me?

 

I can't upload pics anymore in my WIP, keeps telling me Upload failed.

They are the right size, never had this problem before.

 

 

 Not just you ... I as well as others have noticed too ... waiting to se wazzzup. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Glitterwolf said:

 

Is it only me?

 

I can't upload pics anymore in my WIP, keeps telling me Upload failed.

They are the right size, never had this problem before.

 

 

Just gave it a try myself and I can't upload pics either. 

 

I haven't had the lag on attempting to post in a few days, though I'll admit I haven't made many posts.

  • Like 2
  • Sad 1
Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, Pochi said:

I have been trying to make a show off thread and can't upload photos. Also, all of the little navigational tabs at the top of the page (Store, Inspiration Gallery, etc) are gone.

 

Same here, I see those tabs are gone.

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...