Jump to content
Sign in to follow this  
Thaelynne

Website being tempermental

Recommended Posts

Sorry if this has been brought up on another thread that I might have missed. This was happening yesterday though too and I figured I'd mention it here. when I go to the Online store, a few things are not working as expected. The Resources link isn't taking me to anything, it doesn't do anything at all. And also when I look at a particular minii, and I click on the additional pictures, the url changes, but the picture doesn't change. I think I heard Kit was playing with the site again (I notice the hover over the header topics isn't turned on anymore... :) ), but wasn't sure if something broke?

 

If you need any more info let me know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

News to me. What's your browser version and OS, please?

 

I have no trouble on the latest Safari, Firefox, and Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In regards to the resources link, it's got the same behavior on my end as well Kit... Win7 x64, Chrome, and clicking Resources does nothing, but the links below resources in the dropdown work just fine.

 

(Of note.. the retail support URL for resources is appended by a #, whereas the retail support URL for vendors is not appended by a # and works just fine)

 

http://www.reapermini.com/RetailSupport#'>http://www.reapermini.com/RetailSupport# (resources)

vs

http://www.reapermini.com/RetailSupport (vendors)

Share this post


Link to post
Share on other sites

OrcSoul, where does the hashed version of the URL appear? I'm not finding it in a site-wide code search.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you visit reapermini.com and take a look at the resources dropdown and take a peek at the URL the 'resources' word itself is pointed to, you'll notice it's hashed unlike the vendors one just two categories over.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah yes. The one with a non-existent link but still needs a DOM handle to do its thing. Ok. So nothing to see there. : ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) I'm on Windows7 and using IE9

Here's a sample... I see the main pic, but the other urls don't change the pic.

http://www.reapermin...ds/latest/03613

 

2) I'm also not seeing the dropdowns anymore on the headers, I thought maybe those had been turned off but I noticed orcsoul said it's working on his Chrome.

 

3) I was looking for the paint palette, darn, I forget what you called it. So we can load a pic and see what colors were used. I thought Resources might take me there... ?

 

4) I was looking for The Craft as well. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Headline: Website Mostly (99.99%) Working

 

I also noticed hiccups with that set of drop downs a few days before RCon - but didn't know where to make a report.

 

Under "Forum" drop down:

http://www.reapermin...ral-discussion/ [result: 404 cartoon]**

Link needs to be [?] longer: http://www.reapermin...ral-discussion/

 

"Resources" drop down:

http://www.reapermini.com/# [result: none, as reported above]

[silly human error -?- pick one]

http://www.reapermini.com/Resources [manually entered url similar to other urls in the same menu bar] [result: 404 cartoon]**

 

Browser: Firefox 12

**Really liking the rotating 404 options, barely escaped the grue...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try to get the IE9 issues nailed down. Problem is it's working on my IE9, so there's that.

 

Other issues. There is no "Resources" page. Maybe I'll make one.

 

Gotta watch the grue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an FYI I use IE9 on Win 7 and don't have any of these issues.

 

My guess is something is preventing the Javascript that actually changes the image from working, like an AV.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drop down menus aren't working with IE 7.0.5 for me.

There were some big changes from IE7 to IE8. If a website is fully compatible with IE8 there maybe some functions that aren't working when viewed with IE7. If you have access to a computer with IE8 you can check to see if those functions are working in IE8 that weren't working for you in IE7. I don't IE, but go back and forth between Google Chrome and Firefox, neither of those web browsers have any if the issues that have been mentioned here at least for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't guarantee the site will work at all in IE 7 or lower. This was a had choice I had to make as a single-man dev team. I just don't have enough hours in the day to support a browser that's 3 versions old. Sorry.

 

I understand that some folks are browsing at work and are constrained to older versions for whatever IT reasons, but our traffic stats state that the vast majority of our users have moved on, so I made the hard choice to move with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...