Jump to content
Sign in to follow this  
lexomatic

Forum notification issues

Recommended Posts

Just an FYI/ checking if anyone else is having issues.

I get forum notifications, but when I click to check, nothing loads.  I can't check which posts are affected. It's only been for the last 2 hours or so (because I haven't posted much lately).

 

using firefox 26.0

Edited by lexomatic

Share this post


Link to post
Share on other sites

While I am loading the main page I can see Recent Topics for an instant, but when the page loads fully the section is blank.

 

On Safari, on an ipad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using Google Chrome and my notifications show up, but then I click on the icon and don't get to see what the notification was/is. So yeah, having issues today.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

For whatever reason I have notifications again. I wasn't earlier this morning.

The problems others have described in more detail is what I was experiencing too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For whatever reason I have notifications again. I wasn't earlier this morning.

The problems others have described in more detail is what I was experiencing too.

 

I'm the same way. It just suddenly started working like normal. Don't know if it was on Reaper's end or our end somehow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hope this is the right spot for forum feedback, if not feel free to move it/close this/whatever.

 

Anyway, just noticed last night and this morning on both an ipad and desktop that notices aren't displaying any text. I'll have the red number icon over the little grey person in the upper right, click on it, and nothing will show up (I get the fly out menu but no text).

 

Just something to pass on. If I see it again I'll get some info from the dev console for ya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm obviously not Kit, but I'm sure he'll want to know what OS and browsers you're using.

 

FWIW, I'm not seeing any issue on my end, using the latest version of Firefox on Mac OS 10.7.5.

Edited by Slendertroll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clear all browser history for both, and clear the cache on your desktop.  Then reboot both.  Unplug your desktop once it shuts down and give it about a minute or two before plugging it back in.

 

No, seriously.  Do all of that and it should fix the problem.  I've been having buggies with the site since the migration and that's what I had to do to fix my mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It corrects itself after a few hours. I have it happen to me off an on no matter what browser I use (Firefox and Chrome).

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is happening to me, and has been for a while now (since sometime in January).  No difference whether I use Chrome or Internet Explorer.  I'm using Windows 8, but I get the same problem when I'm using my wife's computer (Firefox, Chrome, Windows Vista).  You've got notifications!  Oh, whoops, just kidding!   Grr.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By lexomatic
      I cant find any of my old threads. I used to have links in my signature which doesnt display in mobile, and I'm rarely on a computer and its awkward on a phone (like I havent been able to make it work, but I'm assuming its possible).
      I can't search just my topics with an empty search term. So how am I supposed to find things now? How does everybody else do it.
      I think a modern can lock this file. I've gotten  desktop working better since I posted.
    • By MoonglowMinis
      Hi gang.

      I always have trouble with finishing minis if they take too long.  Groups of minis are a frequent struggle for me.  What kind of advice do you have to avoid burnout?

      I try to mix things up to stave off the exhaustion and tedium.  I typically switch off between working on groups of minis, to just doing one at a time.  Small minis to big minis.  Detailed minis to simple minis.  I'll even avoid things that are the same color back-to-back.  Anything to help avoid getting sick of painting.

      But I have a harder time just getting through a group of minis.  I'll try breaking them into sub groups, or just focusing on painting everything of the same color like all of the wood, or all the leather.

      Maybe I'm just tired in general, but I'm definitely feeling worn down on my current set, which is a shame because I am excited to see them finished.

      What advice do you have?
       
      How do you avoid burnout?
       
      How do you get yourself to just keep painting?
    • By MoonglowMinis
      Anyone have any useful leads on a set of elves in tribal garb?  I'm specifically looking for elves that would fit in a jungle, tropic, or coastal setting.  Not looking for heavy armor.  If there's some gender diversity in the set that's even more ideal.

      I could kit bash if needed, but trying to avoid that.  Also looking for things that would fit well in scale with Reaper Bones' offerings.

      Have I made this easy enough for you all?
    • By MoonglowMinis
      Hi all.  I've got a few minis floating around that were painted when my skills were lesser.  Been humoring the idea of touching them up.  My finished minis are sealed with a coat of Krylon Matte spray.  Any tips for touching up minis?  Anything to look out for?
    • By MoonglowMinis
      Hi all.  I recently acquired a few bookshelves which have become the new home for my miniatures and gaming materials. The shelves came with a good out section in the middle and I think it might be the perfect place for a photo set-up.
       

       
      I currently use a white sheet of cardstock as an infinite backdrop with the two 1520 lumens daylight LEDs that I use for painting and a light source from either side.  It works well enough but it's just inconvenient enough to set up that I'm looking for change.
       
      I figure now is a great time for an upgrade.
       

       
      I'm thinking I've never really worked with lighting and anything electrical so I think that's mostly where I need guidance. I'm hoping I can fasten some LED strips to the walls and top and then run the wiring out that hole that was conveniently cut out of the back. 
       
      Other than that, I'm thinking I can just tape in a sheet of white poster paper and swap it out if it starts to get too beat up. If I'm really lucky, there will still be room inside to store my camera bag.
       
      I also am wondering if some kind of diffusion will be necessary or if the LED strips will have a general enough soft light on their own. 
       
      I also have to be mindful of wall placement because the arms of the "door" brush against the wall about midway when closed. 
       
      For the curious, the shelf is about 14" deep, 13" high, and 25" across. And the open "door" is about 14"
       
      Thoughts/advice of any kind are welcome!
       
      ****
       
      As a side note, if the LEDs work well here, Iight try swapping out the old lights in the display cabinets up top. They are a gross old orange color. 
  • Who's Online   28 Members, 2 Anonymous, 39 Guests (See full list)

×
×
  • Create New...